Bouwplaats Beveiliging

Dieven en vandalen

Bouwplaatsen zijn enorm populair bij inbrekers omdat daar tal van waardevolle materialen en spullen liggen. Maar ook voor vandalen!

Bouwplaats beveiliging en bouwplaats bewaking wordt steeds vaker ingezet. Er zijn vaak dure machines, gereedschap en installaties te vinden wat het nodige aan inbraak en diefstal risico’s veroorzaakt.

Bouwterreinen zijn een aantrekkelijk werkgebied voor dieven, maar ook voor vandalen. De bouwsector krijgt/heeft steeds meer te maken met vernielingen, vandalisme en brandstichting op hun bouwterreinen.

Dat levert jaarlijks een aanzienlijke schade- en kostenpost op, er wordt voor miljoenen euro’s gestolen. Echter niet alleen in geld, maar ook in tijd en de opgelopen vertragingen brengen heel veel financiële schade toe. In de praktijk blijkt dat alleen een hek rondom de bouwplaats de vandalen niet meer afschrikt.

Preventief en verhogen pakkans

Vooral niet in de avond- en nachturen, de weekenden en in vakantieperiodes. Onze professionele bewakers hebben de ervaring en deskundigheid om uw bouwplaats effectief te beveiligen. Door de preventieve werking die daar vanuit gaat, vermindert uw schade aanzienlijk en neemt de pakkans van de daders fors toe.

Door bouwplaats beveiliging in te zetten verkleint u de kans op diefstal, vandalisme, inbraak of bezoek van ongewenste gasten. Veelal gaan dit soort misdrijven samen met aanzienlijke schade aan gebouw en materialen. Ook wilt u voorkomen dat u te maken krijgt met stagnatie van uw bouwproject.

Beveiligingsopties

Rosoe Security Services kan voorzien in diverse oplossingen:

Medewerkers van Rosoe Security Services zijn ervaren en gekwalificeerd. Ze zijn in staat om:

 

© 2022 | Profi-web