Winkel Beveiliging

Winkelcriminaliteit neemt de laatste jaren steeds grotere vormen aan.

Hangjongeren, daklozen, junks, enzovoort, schrikken winkelend publiek af. Een onzeker gevoel bij het winkelend publiek is hiervan het gevolg. Deze onzekerheid heeft een negatieve invloed op het winkelplezier en kan op den duur nadelige gevolgen hebben voor uw omzet. Juist een veilig en aangenaam winkelklimaat is een keiharde eis voor de toestroom van klanten, en levensvatbaarheid van uw winkel of winkelcentra.

Naast het vernielen van apparatuur zijn vooral de “kleinere” artikelen/goederen een gewilde prooi voor de winkeldieven. Maar ook tassenroof van passanten en zakkenrollerij in de winkels, is geen onbekend verschijnsel meer tegenwoordig.

Schade door winkeldiefstal stijgt ieder jaar

In bijna alle winkelsectoren is de schade als gevolg van derving gestegen. Winkels in modeaccessoires en merkkleding lijden relatief de grootste schade, gevolgd door voedingsspeciaalzaken en doe-het-zelf winkels. Europese winkeliers verloren gezamenlijk meer dan 36 miljard euro als gevolg van criminaliteit en interne fouten. Wereldwijd was de schade 88 miljard euro.

Rosoe Security Services Winkelsurveillanten, getraind in het voorkomen van winkeldiefstal.

Onze winkelsurveillanten zijn gefocust op het voorkomen van en handelen bij winkeldiefstal, fraude en andere calamiteiten in en rond uw winkel. Zij zorgen ervoor dat zowel uw klanten als medewerkers zich veilig voelen en zien wat u niet ziet. Dankzij hun aanwezigheid in een beveiligingsuniform stralen ze autoriteit uit, wat vaak preventief werkt. En als er dan toch sprake is van agressie, weten zij daar uitstekend mee om te gaan.

De vaardigheden van onze winkelsurveillanten zijn hier een enorme pré. De uitstraling van serieus te nemen beveiligers voorkomt veel ellende. De winkelsurveillanten weten hoe ze mensen het beste kunnen benaderen. Alleen al van de aanwezigheid van de winkelsurveillanten van Rosoe Security Services gaat een preventieve werking uit. Bovendien herkennen zij snel situaties, die aanleiding kunnen geven tot overlast. Preventief optreden voorkomt dan onrust en geeft uw klanten een veilig gevoel.

Hun sterke eigenschappen zijn doorslaggevend:

© 2022 | Profi-web